Friday, April 18, 2008

tErsirAt dAn tErsUrAt

"Ya TUHAN, jika aku menyembah MU kerana takutkan Neraka, maka bakarlah aku di dalam neraka.Jika aku menyembah MU kerana mengharapkan syurga, sisihkanlah aku dari syurga MU; Tetapi, jika aku menyembah MU kerana diriMU, janganlah Engkau sembunyikan kecantikan MU yang abadi." - Rabiah, penyair Islam kurun ke 8.

-www.johnnorafizan.com-
Buka laman web Jemari Seni dan terus tertarik untuk pegi ke link John Norafizan.Garis-garis Deja ju adalah salah satu karya beliau yang dapat aku baca.Suatu cerita yang menarik dan bukan sekadar cerita cinta remaja sepertimana kebanyakan novel pada masa kini.
2 3 hari ni, Hubby to be aku tak banyak buat perangai.Happy je.Boleh bergurau senda dalam kereta setiap kali ambik dan hantar aku gi keje.Suatu perkembangan yang positif.Harap-harap ianya akan berkekalan.Semalam, dia ade beritahu yang dia dah dapat keje.Alhamdulillah.
Tinggal 35 days je lagi before wedding.Persiapan perkahwinan sedikit demi sedikit aku dan family try settlekan.Setakat ni Alhamdulillah takde ape2 masalah lagi.Hmm........Nervous sangat!

No comments: